Test

Categorie: Uncategorised Publicat: Marți, 03 Mai 2016 Scris de Super User

Noi spunem că lucrurile sunt foarte simple, mai ales dacă ați mai participat la concursuri de alergare, dar mai jos am detaliat un pic ceea ce se va întâmpla:

ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ 1234

abcdefghijklmnopqrstuvwxyz

$ ?&

Înainte de eveniment

Asigurați-vă că v-ați înregistrat pe tțwww.alerg5k.ro tț înainte de a participa la o alergare, și nu uitați că pentru a apărea în clasament este nevoie să printați și să aveți la voi codul de bare.
Recomandăm să ajungeți cu minim 15 minute înainte de ora de start pentru ultimele pregătiri și incălzire, startul este la oră fixă.
Cu 5 minute înainte de start se va ține o scurtă sedință tehnică, se va descrie traseul și se vor prezenta pașii necesari în zona de finish astfel încât și cei aflați la prima experiență să fie informați.

În timpul alergării

Urmați direcțiile oferite de voluntarii de pe traseu, respectiv marcajele de pe asfalt. Evenimentele „Alerg 5K” se bazează pe fair-play, este responsabilitatea fiecărui alergător să acopere întreaga distanta de 5 km.
Dacă vă opriți din alergare încercați să mergeți cât mai aproape de marginea din dreapta a aleilor/potecilor pentru a permite depășirile.
Dacă ați ajuns din urmă un grup compact mai lent cereți voie în mod politicos: „Loc prin dreapta/stânga vă rog” și nu uitați de cuvântul magic „Mulțumesc”.
Încurajăm socializarea în cadrul evenimentelor „Alerg 5K” dar vă rugăm să nu ocupați întreaga alee/pista de alergare astfel încat să puteți fi depășit.

La finish

Zona de finish este împărțită în 3:

  • linia de finish, unde un voluntar vă va înregistra timpul
  • după linia de finish vă rugăm să urmați marcajele de pe asfalt care vă vor ghida către voluntarul cu coduri de bare colorate ce reprezintă locul obținut. Vă rugăm ca între linia de finish și obținerea acestui cod de bare să nu vă depășiți. În cazul unui finish foarte strâns nu trebuie să vă faceți probleme cine a trecut primul linia de finish, cel mai probabil timpul va fi același pentru amândoi (se cronometrează la secundă)
  • după ce aveți 2 coduri de bare (unul personal, printat de pe site și unul colorat) vă veți îndrepta spre zona de înregistare unde un voluntar (sau mai mulți) vă vor scana ambele coduri de bare (începând cu cel colorat, pe care îl vor păstra). Dacă nu aveți propriul cod de bare la dumneavoastra din păcate nu vă putem înregistra în clasament, timpul va apare ca „Alergător necunoscut”.

După eveniment

De obicei rezultatele vor fi publicate pe site în cursul aceleași zile, toți cei care au participat vor primi un email când acestea sunt disponibile.
Încurajăm socializarea, întâlnirile la cafea/bere după alergare sunt binevenite.

Accesări: 849