Cum pot participa?

Participarea la evenimentele „Alerg 5K” este gratuită și nu ai nevoie decât de 4 pași înainte de prima participare.

text4173 31Pasul 1: Te înregistrezi pe site-ul Alerg 5K

Un simplu click pe link-ul „Creaţi un cont”, ne spui cum te cheamă, un email valid și când te-ai născut, apoi îți alegi un nume de utilizator si o parola. La final va trebui să îți activezi contul dând click pe linkul pe care l-ai primit pe email. În cazul în care nu ai primit nici un email te rugăm să ne contactezi.

noun 55059 38x36Pasul 2: Îți printezi codul de bare

După ce te-ai conectat cu numele tău de utilizator vei observa un nou meniu cu o opțiune numită „Printează cod de bare”. Vei avea nevoie de o imprimată pentru acest pas, și îți recomandăm să il decupezi și să îl laminezi dacă ai posibilitatea. Acest cod de bare va trebui să îl ai la tine la finalul fiecărei participări pentru a putea apărea în clasament.

eventPasul 3: Te uiți să vezi ce evenimente se organizează și te informezi despre traseu

E simplu, un click pe meniul „Evenimente” și apoi pe „Detalii”. Citește cu atenție recomandările noastre precum și descrierea traseului ca să fii pregătit. Înainte de start vom face o mică sedință tehnică ca să ne asigurăm că participanții au toate informațiile.

noun 100346 37x36Pasul 4: Îți iei pantofii de alergare și codul de bare și te prezinți la start

Dacă pantofii de alergare sunt doar recomandați (e drept că e o recomandare foarte serioasă), codul de bare nu trebuie să îți lipsească. Regula unui eveniment „Alerg 5K” este simplă: „Nu ai cod de bare, nu ai timp”

Cum se desfășoară un eveniment „Alerg 5K”?

Accesări: 4674